010 - 210 33 00
€ 0,00

Blog Inrichting

Categorie├źn

De voordelen van vloerkleden

5 januari 2019 - Inrichting
Voordeel 1 : Sfeer en Kleur

Doordat u kiest om een vloerkleed in huis te leggen zult u gelijk merken dat er gelijk meer sfeer in de ruimte ontstaat en het minder kil aanvoelt. Verder kunt u met het vloerkleed kleur aanbrengen in uw interieur en alle meubels daardoor met elkaar verbinden om 1 geheel te maken.

Hoe groot moet mijn vloerkleed zijn?

10 december 2018 - Inrichting
Een passende kleur, het juiste printje en het juiste materiaal gevonden. Dan is het gedaan met de keuzemogelijkheden van het vloerkleed zou je denken? Toch niet, want welke maat moet je nu kiezen bij welk kleed en bij welke ruimte? Hieronder een aantal tips en tricks, zodat jou vloerkleed goed past bij de rest van het interieur en de ruimte.

Moderne inrichting met een klassiek vloerkleed!

9 maart 2015 - Inrichting
Werd er voorheen bij een moderne inrichting gekeken naar moderne vloerkleden, tegenwoordig is het helemaal de trend om jouw moderne inrichting te combineren met klassieke vloerkleden.
Lano heeft een uitgebreide collectie van klassieke vloerkleden.

Zomer- en wintervloerkleden

24 februari 2015 - Inrichting
Twee keer per jaar (sommige mensen zelfs vaker) wisselen wij van complete kledinggarderobe. In het voorjaar en de zomer dragen we graag lichtere en fellere kleuren, terwijl we in het najaar en de winter vaak voor donkere, natuurtinten en zwart kiezen. Ditzelfde kan je natuurlijk ook doen met de inrichting van je huis.

Welk vloerkleed past in de woonkamer?

15 februari 2015 - Inrichting
Wil jij jouw woonkamer gezellig maken met een vloerkleed? Hier vind je inspiratie en ideeën waar je op moet letten bij de keuze van het juiste vloerkleed voor je woonkamer. Allereerst is het belangrijk hoe groot de ruimte is.
 

Vloerkleed in de babykamer

25 januari 2015 - Inrichting
Wil jij jouw kinderkamer gezellig maken met een vloerkleed? Dan zijn er veel mogelijkheden. Probeer de stijl van het bed en de commode / kast aan te houden. Heb je dus een klassiekere aankleding, kies dan voor zachtere kleuren zoals pasteltinten. Heb je daarentegen een frisse en moderne babykamer? Ga dan lekker voor sprankelende kleuren! 

Wat is het beste materiaal voor vloerkleden; Wol of synthetisch?

18 januari 2015 - Inrichting
Voordat je overgaat tot de aanschaf van een vloerkleed, is het belangrijk om af te wegen welke materiaalsoort het beste bij je past. Daarnaast heb je ook nog hoogpolige en laagpolige kleden en tot slot moet het design ook nog naar je wens zijn! Wat is het beste materiaal voor vloerkleden? Ontdek hier de eigenschappen!

Kinderkamers inrichten met een vloerkleed

10 december 2014 - Inrichting
Waar moet je op letten als je een kinderkamer wilt inrichten met een vloerkleed? Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit diverse vormen, materialen en kleuren. Hier leggen we je uit waar je op moet letten en een aantal voorbeelden van vloerkleden waar wij erg enthousiast over zijn!