Klantenservice

Klachtenafhandeling
Heeft u een klacht of een opmerking dan kunt u hierover contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 010-2103300 of via ons email-adres: info@karpettenkelder.nl. Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u per email een ontvangstbevestiging van uw klacht en onze reactie op uw klacht. Verder willen wij u erop wijzen dat wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Indien noodzakelijk kunt u gebruik maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Privacy Beleid
In deze verklaring worden maatregelen uiteengezet die zijn getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons Privacy Beleid, verzoeken wij u de gepresenteerde informatie niet te gebruiken. Karpettenkelder.nl is gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Karpettenkelder.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen levere. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling te kunnen uitvoeren. In uw account bewaren wij informatie zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze bij iedere volgende bestelling niet nogmaals hoeft in te vullen.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Klik hier voor onze leverings- en betalingsvoorwaarden.