010 - 210 33 00
€ 0,00

Wie zijn wij?


Rion (Rien en Ron); stoffeerders in hart en nieren
 
Het begon allemaal in een klein keldertje in Capelle aan den IJssel. Daar starten wij “Rien van Dam en Ron Lagerwaard ” ons bedrijf RION. Gordijnen, tapijt, vinyl en zonwering, met alle facetten van het stofferen zijn wij begonnen in een kleine ruimte. Sinds 1996 hebben wij onze eigen showroom in Prinsenland. 

Showroom Rion Prinsenland
Showroom Rion Woninginrichting

Samen zijn we goed voor 40 jaar stoffeerervaring. Alles willen we zelf doen. Ons bedrijf bestond tot 2001 dan ook uit alleen ons twee. Vanaf die tijd hebben we versterking gekregen van onze echtgenotes “Linda en Franςoise”. Dit heeft als voordeel dat de kosten laag blijven en er geen communicatie-problemen ontstaan tussen bedrijf en klant. Wij helpen zelf onze klanten, bestellen de producten en stofferen vervolgens zelf of leggen het tapijt. Met ons heeft u geen mensen over de vloer die in dienst zijn van een baas, maar met ons zelf en wij streven naar perfectie! 
 
 
Rinie en Linda
Rien en Linda van Dam
 
Ron en Francoise
Ron en Francoise LagerwaardMeer aandacht

Wij hebben veel plezier in ons werk. We zijn dan ook meer als alleen stoffeerders, ook dienen we als binnenhuisadviseurs uitstekend, tenslotte hebben we al aardig wat huizen voorzien van vloerbedekking en gordijnen. Doordat wij persoonlijk contact met u hebben van het begin tot het einde geven we net wat meer aandacht aan het werk. Voor ons is het immers ook erg leuk om te zien hoe dingen opknappen.


Gezellige woning

Onze RION-winkel is gezellig en knus ingericht, u kunt rustig de stalen bekijken en onder het genot van een kopje koffie de woonbladen lezen om samen met ons te kijken naar wat u wilt! Er is alle aandacht en tijd en mocht u een afspraak willen maken buiten de openingstijden is dat altijd mogelijk. Dan kunt u in alle rust de mogelijkheden uitgelegd krijgen van wat wel of niet kan.Het ontstaan van de Karpettenkelder

Met de opening van de tweede vestiging in augustus 2005 in Rotterdam-Zuid is de succesformule van Rion bevestigd. Die succesformule is voor ons even simpel als vanzelfsprekend. “Biedt al je klanten persoonlijke aandacht en een ruime keuze tegen een lage prijs”. Sinds de start van de eerste vestiging van Rion aan de A. Kuijlstraat 109 in Rotterdam Prinsenland blijkt dat veel klanten die persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden net als een eerlijk en deskundig advies.
 
Toen wij z'n twaalf jaar geleden tegen een werkelijk unieke Karpetten collectie aanliepen, vonden wij dat we de rest van Nederland deze mooie collectie niet konden onthouden. Deze collectie toonde we in de kelder van onze zaak in Rotterdam-Zuid.

En daar was Karpettenkelder.nl geboren, een karpetten online-winkel, maar dan wel met onze persoonlijke en betrouwbare service. Dat houd in dat wij er persoonlijk op toezien dat de kwaliteit en service die wij beloven, ook waargemaakt wordt.

Eind 2011 zijn we wegens ruimtegebrek van Rotterdam-Zuid met de Woninginrichting en de Karpettenkelder verhuist naar de uitgebreide vestiging in Rotterdam-Prinsenland (A.Kuijlstr.107-109)

 
Afbeelding   Kelder 2   Kelder hoogpool  
Een kijkje in de Karpettenkelder
Onze winkel is te vinden op de Anthonetta Kuylstraat 109 in Rotterdam-Prinsenland, en beschikt over voldoende parkeer gelegenheid.


Rotterdam-Prinsenland
Anthonnetta Kuijlstraat 109
3066 GS Rotterdam
010-210 33 00De openingstijden zijn:

*** ZONDAG 09 DECEMBER ZIJN WIJ EXTRA GEOPEND VAN 12 TOT 17:00 UUR ***


Maandag** van 12:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.
Vrijdag koopavond: 17:00 – 21:00 uur.

** In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn wij op MAANDAG GESLOTEN.