010 - 210 33 00
€ 0,00

Wie zijn wij?

 
Het ontstaan van de Karpettenkelder
(ontstaan in een kelder..... nu twee etages met een complete collectie vloerkleden)

Met de opening van een tweede vestiging van Rion Woninginrichting in het jaar 2000 in Rotterdam-Zuid is de succesformule van Rion bevestigd. Die succesformule is voor ons even simpel als vanzelfsprekend. “Biedt al je klanten persoonlijke aandacht en een ruime keuze tegen een lage prijs”. Sinds de start van de eerste vestiging van Rion in Rotterdam Prinsenland blijkt dat veel klanten die persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden net als een eerlijk en deskundig advies.

 Een kijkje in onze winkel

Toen wij in 2001 tegen een werkelijk unieke Karpetten collectie aanliepen, vonden wij dat we de rest van Nederland deze mooie collectie niet konden onthouden. Deze collectie toonde we in de kelder van onze zaak in Rotterdam-Zuid.

En daar was Karpettenkelder.nl geboren, een karpetten online-winkel, maar dan wel met onze persoonlijke en betrouwbare service. Dat houd in dat wij er persoonlijk op toezien dat de kwaliteit en service die wij beloven, ook waargemaakt wordt.

Eind 2011 zijn wij wegens ruimtegebrek van Rotterdam-Zuid met de Woninginrichting en de Karpettenkelder verhuist naar de uitgebreide vestiging in Rotterdam-Prinsenland (Anthonetta Kuijlstraat 109)

 
Afbeelding   Kelder 2   Kelder hoogpool  
Een kijkje in de Karpettenkelder

Je vindt bij ons op 2 etages, een zeer groot assortiment van ruim 7.500 karpetten. Een groot en uniek assortiment van verschillende merken, maten, kleuren en materialen. Populaire merken die wij o.a. verkopen zijn Louis de Poortere, Brink & Campman, Brinker Carpets , De Munk Carpets en Esprit. Met zoveel keuze is een vloerkleed kopen niet altijd eenvoudig. Wij helpen en adviseren je daarom graag bij je keuze van een vloerkleed!


Onze winkel is te vinden op de Anthonetta Kuylstraat 109 in Rotterdam-Prinsenland, en beschikt over voldoende parkeer gelegenheid.


Rotterdam-Prinsenland
Anthonnetta Kuijlstraat 109
3066 GS Rotterdam
010-210 33 00De openingstijden zijn:

Maandag** van 12:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.
Vrijdag koopavond: 17:00 – 21:00 uur.

** In de zomermaanden juni, juli en augustus, zijn wij op maandag gesloten