Hoe bestellen?

Bestellen via Internet....... is dat nu wel verstandig ??
Dat dachten wij ook, want wij - Rinie van Dam en Ron Lagerwaard - zijn al 25 jaar bezig in de woninginrichting met vooral persoonlijke aandacht voor onze klanten. Toen wij zo'n acht jaar geleden tegen een werkelijk unieke Karpetten collectie aanliepen, vonden wij dat we de rest van Nederland deze mooie collectie niet konden onthouden. En daar was Karpettenkelder.nl geboren: een karpetten online-winkel, maar dan wel met onze persoonlijke en betrouwbare service. Dat houdt in dat wij er persoonlijk op toezien dat de kwaliteit en service die wij beloven, ook waargemaakt wordt. Dus al uw bestellingen worden keurig verpakt en volgens afspraak bij u thuisbezorgd.

Mocht u ondanks dit alles toch nog een beetje wantrouwig zijn omtrendt het online kopen, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om uw karpet gewoon te komen kopen in onze winkel in Rotterdam-Prinsenland, of bij de showrooms van één van onze leveranciers. Klik hier voor meer informatie.

Het bestellen van de Karpetten kan bij ons op de volgende manieren:
Per e-mail bestelformulier, ga hiervoor naar ons complete overzicht, selecteer het karpet van uw keuze, en vul het Levertijdsaanvraag / Bestelformulier in, wij proberen binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

Per telefoon, op maandag: 12:00u - 17:00u, dinsdag t/m zaterdag: 10:00u - 17:00u, vrijdag koopavond: 17:00u - 21:00u, zijn wij bereikbaar op 010-2103300, voor uw bestelling maar zeker ook voor alle informatie over uw mogelijke aankoop. In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn wij op MAANDAG GESLOTEN.

U komt langs, op ons filiaal in Rotterdam-Prinsenland (hier hebben we vele karpetten in voorraad), of in één v/d showrooms van onze leveranciers (zie Bekijken en Voelen) Bij deze keuze is het altijd verstandig om te informeren of uw keuze ook werkelijk op voorraad is.

Hoe krijg ik mijn Karpet thuis ?
Als u er voor kiest om het GRATIS door ons bij u thuis te laten bezorgen, krijgt u na de bevestiging van uw bestelling, een 2e bevestiging over de verwachte afleverdag van uw Karpet, mocht u niet thuis zijn tijdens de aflevering, dan wordt de bestelling een 2e maal aangeboden.

Express-service
U kunt ook voor onze express-service kiezen, uw karpet wordt dan op de afgesproken dag vóór 13.00 uur of na 12.00 uur bij u afgeleverd. Toeslag € 20,- per karpet.

Komt u het Karpet afhalen, dan krijgt u een afhaalkorting van:
€  4,- (voor een karpet kleiner dan 120 x 180 cm.)
€  6,- (voor een karpet groter dan 120 x 180 en kleiner dan 140 x 200 cm.)
€ 10,- (voor een karpet groter dan 140 x 200 en kleiner dan 200 x 300 cm.)

Let op:
Deze kortingen zijn niet van toepassing op opruiming en aanbieding karpetten.

Klachtenafhandeling
Heeft u een klacht of een opmerking dan kunt u hierover contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 010-2103300 of via ons email-adres: info@karpettenkleder.nl. Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u per email een ontvangstbevestiging van uw klacht en onze reactie op uw klacht. Verder willen wij u erop wijzen dat wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Indien noodzakelijk kunt u gebruik maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Privacy Beleid
In deze verklaring worden maatregelen uiteengezet die zijn getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons Privacy Beleid, verzoeken wij u de gepresenteerde informatie niet te gebruiken. Karpettenkelder.nl is gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Karpettenkelder.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling te kunnen uitvoeren.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.