Moderne inrichting met een klassiek vloerkleed!

9 maart 2015 Blog Inrichting
Werd er voorheen bij een moderne inrichting gekeken naar moderne vloerkleden, tegenwoordig is het helemaal de trend om jouw moderne inrichting te combineren met klassieke vloerkleden.

Lano heeft een uitgebreide collectie van klassieke vloerkleden. De serie Royal heeft mooie klassieke wollen vloerkleden vanaf 63 x 135 cm tot en met 300 x 400 cm.
 

Welke kleur klassiek vloerkleed past het beste bij een moderne inrichting?

Als je twijfelt over de kleur van het vloerkleed, bedenk dan goed dat je twee stijlen in contrast combineert, dus dat ook kleuren in contrast kunnen werken. Heb je een frisse, coole inrichting met veel blauw dan kan een mooi warm rood vloerkleed de juiste sfeer bieden. Bij een fris wit interieur kan het verstandig zijn om iets uit de collectie van Louis de Poortere te kiezen van de Khayma Fairfield Serie. De Blue border is hiervoor een mooie optie. Deze is verkrijgbaar in vele maten.

Royal-508      khayma_blue_border_8670    Naamloos-1

Onze favoriete klassieke vloerkleden

Zelf zijn we erg enthousiast over de Fading World collectie van Louis de Poortere. Maten vanaf 60 x 90 cm oplopend tot 280 x 360 cm en verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, dus voor ieder interieur het juiste vloerkleed. Het leuke van deze collectie is dat het goed met een Klassiek interieur te combineren valt, maar juist ook weer met een Modern interieur als je voor een moderne kleur kiest zoals Mineral Black.

8263MineralBlackinterior3RGB