Laagste prijsgarantie


Karpettenkelder , 100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE!


Bij de Karpettenkelder betaalt u absoluut nooit teveel. Dagelijks volgt Karpettenkelder het prijspeil in de markt en past de prijs waar nodig direct aan op het laagste niveau.

Ziet u bij een concurrent van de Karpettenkelder een lagere prijs! Dan krijg u het artikel bij ons ook voor deze prijs, plus daarbovenop krijgt u voor uw tip ook nog eens 5% korting. Als dank. Want eigenlijk is het ons werk om altijd alle prijzen in de gaten te houden.

Als u gebruik wil maken van deze prijsgarantie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010-210 33 00 of mailen naar info@karpettenkelder.nl

In het uitzonderlijke geval dat u binnen 14 dagen na aankoop een artikel elders voordeliger aan treft dan bij de Karpettenkelder, dan betalen wij u het prijsverschil direct terug. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Omdat Karpettenkelder graag open kaart speelt, hebben wij de voorwaarden van 100% laagste prijs garantie onderstaand vermeld, zodat u direct weet waar u aan toe bent.
  • Het betreffende artikel dient volkomen identiek te zijn aan het artikel dat Karpettenkelder. Tevens dient het artikel origineel verpakt te zijn. Showroommodellen vallen niet onder de Laagste Prijs Garantie.
  • Het artikel dient met een betrekking Karpettenkelder bezorging, installatie en garantie onder dezelfde voorwaarden te worden geleverd als bij de Karpettenkelder.
  • Laagste Prijs Garantie is niet van toepassing indien het concurrerend bedrijf buiten Nederland gevestigd is.
  • Karpettenkelder geeft 14 dagen garantie op de laagste prijs. Indien u aanspraak wenst te maken op de Laagste Prijs Garantie, dient u de lagere prijs van de andere aanbieder binnen 14 dagen bij de Karpettenkelder te melden.
  • U dient de originele aankoopbon te overleggen indien u aanspraak wenst te maken op de Laagste Prijs Garantie.
  • Het prijsverschil dient door Karpettenkelder controleerbaar te zijn middels een prijslijst, advertentie of schriftelijke bevestiging van de aanbieder. Karpettenkelder behoudt zich bovendien het recht voor, om eerst een proefaankoop te doen bij de betreffende aanbieder, alvorens wordt terug betaald.
  • Laagste Prijs Garantie is niet van toepassing in vergelijking met internet- aanbieders die geen winkel hebben waar betreffend artikel tegen dezelfde condities wordt aangeboden, tenzij het een gerenommeerd postorderbedrijf betreft.