010 - 210 33 00
€ 0,00

Oosterse tapijten? Karpettenkelder Rotterdam

Oosterse tapijten zijn een aanvulling voor elke woonkamer, slaapkamer of hal. De kleurstellingen en motieven van Oosterse tapijten hebben vaak een traditionele klassieke achtergrond. Een oosters tapijt wordt gekenmerkt door een lange levensduur en sterke kwaliteit. Bij de Karpettenkelder vindt u een ruime collectie oosterse tapijten. U maakt uw keuze uit Lano machinaal geknoopt wol, Lano machinaal geknoopt synthetisch of handgeknoopte wol. De handgeknoopte Chinese tapijten worden gekenmerkt door Chinese symbolen en het gebruik van bloemen. Oosterse tapijten in speciale vormen zoals rond, vierkant of achthoekig vindt u ook bij de Karpettenkelder.

Oosterse tapijten online en in de winkel

Het kopen van Oosterse tapijten is een investering waar u goed over na wilt denken. U kunt heel gemakkelijk online de collectie oosterse tapijten bekijken en bestellen. Om de tapijten echt te zien en te voelen komt u naar onze winkel. Hier vindt u alle oosterse tapijten en kunt u direct overleggen met onze ervaren medewerkers. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen als u vragen heeft over oosterse tapijten.

Bekijk het complete karpetten overzicht

Oosterse tapijten in alle maten

Het is natuurlijk van groot belang dat uw oosterse tapijt qua kleur en afmeting perfect past bij uw woning. Daarom is het vaak mogelijk om uw oosterse tapijt te bestellen in precies de maat die u wenst. Laat u informeren en adviseren in onze winkel in Rotterdam wat de mogelijkheden zijn. Advies over de materiaalkeuze en de keuze tussen machinaal geknoopt en handgeknoopt krijgt u natuurlijk ook in de winkel of vraag telefonisch advies.