010 - 210 33 00
€ 0,00

Vloerkleed kopen? Karpettenkelder Rotterdam

Een vloerkleed is een echt aanvulling voor elke kamer. Wat voor stijl kamer u ook heeft, er is altijd een vloerkleed dat bij uw kamer past. De prettige eigenschappen van een vloerkleed is dat het warm is voor uw voeten en veel sfeer geeft. Daarnaast heeft een vloerkleed een positief effect op de akoestiek in uw kamer. De geluidsreductie door gebruik van een vloerkleed kan wel oplopen tot 3 dB(A), galm of hol klinken is dan verleden tijd.
 

Vloerkleed van de Karpettenkelder

Met een gerust hart bestellen bij een partij met ruime ervaring in inrichting en interieur. Dat is wat u doet als u een vloerkleed bij Karpettenkelder besteld. Karpettenkelder is onderdeel van RION woninginrichting en heeft een collectie van ruim 5000 vloerkleden. Om u de zekerheid te geven die u verdient hebben wij de speciale gratis omruilregeling en werken we met een laagste prijsgarantie. Als u vragen heeft over vloerkleden dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan voor uw klaar.

Bekijk het complete karpetten overzicht

Vloerkleden online en in de winkel

De collectie vloerkleden kunt u online bekijken of in onze winkel. U kunt gemakkelijk online zien welke vloerkleden in onze collectie zitten. U bent ook van harte welkom in onze winkel om de vloerkleden in het echt te zien en te voelen. Heeft u online een leuk vloerkleed gezien? Bel dan even naar de winkel voordat u komt, het kan natuurlijk zijn dat dit vloerkleed precies verkocht is. Als u speciale wensen heeft of een vloerkleed zoekt in een bijzondere maat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, bijna alles is mogelijk!