010 - 210 33 00
€ 0,00

Vloerkleed reinigen

Vloerkleden worden dagelijks vrij intensief gebruikt. Tijdens het gebruik blijft er natuurlijk altijd vuil achter dat zich ophoopt. Als specialist krijgen we regelmatig de vraag hoe u een vloerkleed moet reinigen. Een vloerkleed reinigen dient periodiek uitgevoerd te worden, hiervoor adviseren we James Water. Bij vlekken moet u uw vloerkleed op een andere manier reinigen. De werkwijze bij bijna elke verse vlek is om eerst de verse bestanddelen met een lepel te verwijderen. Hoe eerder u actie onderneemt hoe beter.

Vloerkleed reinigen, de tips

Iedere soort vlek heeft een andere behandeling nodig. Met de producten van James heeft u altijd direct het product bij de hand om uw vlek snel te behandelen. Ons advies is om alle drie de James producten in huis te hebben, u heeft dan direct bij een vlek het juiste product in huis. Als u advies nodig heeft over een vlek kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De drie James topproducten die wij aanraden zijn:

James Water

James Water is het onderhoudsmiddel voor uw vloerkleed. Hiermee blijft uw karpet langer mooi en verwijdert u huidvet en beginnende looppaden. Ook het favoriete plekje van uw huisdier op uw vloerkleed reinigt u eenvoudig met James Water. Dit product is geschikt voor zowel natuurlijke als synthetische materialen. James Water is veilig voor uw woonomgeving, biologisch afbreekbaar, pH neutraal en veroorzaakt geen herbevuiling. Dit product is in de basis een onderhoudsproduct maar werkt ook effectief tegen vlekken.

James Vlekkenspray

Voor hardnekkige vlekken gebruikt u in veel gevallen James Vlekkenspray. Deze vlekkenspray is een vlekverwijderaar voor onder andere schoensmeer, vet, olie, verf, lijm, teer en kauwgom. Dit product weekt vaste vervuiling los en lost vlekken op. Al na 5 minuten na het insprayen schrapt u met een lepel de vaste vervuiling van het vloerkleed. De overgebleven vlekken verwijdert u eenvoudig met vlekkenspray op een badstof handdoek.

James Vlekkenwonder

Vlekken van natuurlijke aard zoals onder andere koffie, wijn, thee, fruit en bloed reinigt u met James Vlekkenwonder. Dit product kan zowel op synthetische als natuurlijk materialen gebruikt worden. James Vlekkenwonder gebruikt u bij voorkeur op een droge ondergrond voor het beste resultaat.