010 - 210 33 00
€ 0,00

Goedkope vloerkleden? Laagste prijsgarantie!

U zoekt goedkope vloerkleden? Bekijk onze collectie vloerkleden gemakkelijk online. Bekijk de goedkope vloerkleden van kortpolig wol, hoogpolig wol, kortpolig synthetisch, hoogpolig synthetisch, leer of dierenhuid. Gemakkelijk goedkope vloerkleden op merk zoeken kan natuurlijk ook: Angelo, Arte Espina, Bo-Home, Brink&Campman, Brinker Carpets, Esprit en Lano. De echt koopjesjagers kijken bij de budget collectie of de karpettenveiling. Bij de karpettenveiling krijgt u elke dag meer korting die op kan lopen tot 31% bovenop de normale korting!

Goedkope vloerkleden? Laagste prijsgarantie!

Goedkoper dan bij de Karpettenkelder, dat kan niet! Wij zijn altijd de goedkoopste en garanderen dat met onze laagste prijsgarantie. Uw goedkope vloerkleden vindt u dus bij de Karpettenkelder. Als u toch ergens anders een goedkoper vloerkleed vindt dan krijgt u het verschil gewoon van ons terug. Daarnaast hebben we ook de gratis omruilservice, als uw vloerkleed toch niet mooi bij uw meubels kleurt is dat geen probleem. U mag uw vloerkleed 1 x gratis omruilen voor een ander vloerkleed dat beter bij uw interieur past.

Bekijk het complete karpetten overzicht

Goedkoop en betrouwbaar

Karpettenkelder is onderdeel van RION woninginrichting en is gevestigd in Rotterdam. De karpettenkelder is niet alleen online te vinden maar heeft ook gewoon een winkel. We zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen over vloerkleden en woninginrichting. De reacties van onze klanten geven ook aan dat we een betrouwbare partij zijn die zijn afspraken nakomt. De klantreacties geven eigenlijk al aan waar het voor ons om draait: persoonlijk advies, goede kwaliteit en goede service tegen een lage prijs! Goedkope vloerkleden koop je dus bij Karpettenkelder, de vloerkleden specialist!