010 - 210 33 00
€ 0,00

Een wollen vloerkleed reinigen doet u met James Water. Ook storende looppaden verdwijnen als sneeuw voor de zon

Een wollen vloerkleed ziet er goed uit en voelt lekker aan uw voeten, maar zonder de juiste zorg kan het snel versleten raken en er een beetje shabby uit gaan zien. Regelmatig stofzuigen haalt maar een deel van het stof weg en wol houdt meer stof vast dan u met het blote oog kunt zien. Om een wollen vloerkleed echt goed te reinigen is er meer nodig dan een goede stofzuiger. Gebruik James Water. Het is een onderhoudsmiddel voor de periodieke reiniging van elk vloerkleed, zowel natuurlijk als synthetisch. Als specialist in vloerkleden hebben wij met dit onderhoudsmiddel goede ervaringen en dit willen wij graag met u delen.

Wollen vloerkleed reinigen ⇨


Wollen vloerkleed reinigen

Tapijt vlekken verwijderen

Een vloerkleed reinigen dient periodiek uitgevoerd te worden. Voor het beste resultaat adviseren we James Water. Een vlek? Een licht wollen vloerkleed is heel mooi, maar een vlek is direct zichtbaar. Het belangrijkste, ongeacht de soort vlek, is het tegengaan van het intrekken. Spray James Water vlekkenspray op een badstof handdoek en wrijf hiermee in rustige lange halen over de vervuiling.

James Water is veilig voor uw woonomgeving, biologisch afbreekbaar en pH-neutraal. Het is in de basis een onderhoudsproduct, maar werkt dus ook effectief tegen vlekken en geurtjes. Ook het favoriete plekje van uw hond of kat op uw wollen vloerkleed, kunt u hiermee weer fris maken. Last van storende looppaden? Ook die verdwijnen als sneeuw onder de zon.

Goed onderhoud met James Water

Goed onderhoud heeft een positief effect op het uiterlijk en de prestatie van een wollen vloerkleed. U beschermt daarmee uw investering en geeft deze een langer leven. Regelmatig reinigen bestaat uit een combinatie van zowel stofzuigen als vlekken verwijderen. Als er iets gemorst is, kan dit het best onmiddellijk worden weggenomen om te voorkomen dat er permanente vlekken ontstaan. Een opgedroogde vlek, ingetrokken vlek of hardnekkige vlek, kan worden behandeld met James Vlekkenwonder of James Vlekkenspray.

Net zoals onze vloerkleden kunt u producten van James Water online bestellen. U kunt deze producten ook in onze fysieke winkel in Rotterdam kopen. Er zijn nog steeds mensen die hun nieuwe aankopen wel online willen bekijken, maar de daadwerkelijke aanschaf het liefst in een winkel regelen. Dat kan. Wij bieden u de mogelijkheid om online of in onze winkel uw vloerkleed te kopen.

U kunt onze collectie vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. Van wollen tot synthetische vloerkleden. In alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop kleed in uw woonkamer kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u dan meteen uitleggen hoe u uw vloerkleed het beste kunt reinigen. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen op onze site.