010 - 210 33 00
€ 0,00

Een vloerkleed kunt u in vele kleuren en vormen kopen. Van vierkant tot rond. Kijk snel in onze webshop voor alle mogelijkheden

Een vloerkleed past in elk interieur. Voor welke vorm u moet gaan, is afhankelijk van onder meer uw meubelen en kamer. Een vloerkleed dat vierkant of rechthoekig is, kan zorgen voor een ruimtelijk effect. Een rond vloerkleed creëert wellicht net iets meer sfeer. Kortom, een goed gekozen vloerkleed zorgt voor de ideale sfeer en het straalt warmte uit.

Vierkante vloerkleden ⇨

Een vloerkleed dat vierkant is of een andere vorm heeft, is niet alleen mooi, het heeft ook ontzettend veel praktische voordelen. Het isoleert warmte en verbetert de akoestiek. Alledaagse geluiden worden gedempt en uw verwarming kan een graadje lager. Voldoende redenen om op zoek te gaan naar een vloerkleed dat bij u past. In onze webshop gaat er een wereld aan vloerkleden voor u open. Surft u maar eens verder.

Vierkante vloerkleden van Louis de Poortere

Louis de Poortere vloerkleed

U kunt een keuze maken uit een groot aantal kleuren, materialen, merken en soorten. Van klassiek tot vintage. In de collectie van Louis de Poortere kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vierkant vloerkleed in de serie Atlentic. De vloerkleden in deze serie zijn gemaakt van een mix van wol met chenille katoen.

Het merk Mirage heeft ook een aantal vloerkleden die in vierkante vorm te koop zijn. Kijkt u maar eens naar de Mirage Austria Ivory. Het is een hoogpolig vloerkleed dat verkrijgbaar is in een aantal standaardafmetingen, maar waarbij maatwerk ook mogelijk is. Gemaakt van 100% scheerwol haalt u kwaliteit in huis. Een vloerkleed waar u jarenlang plezier van heeft.

Knusse relaxplek creëren met een vierkant vloerkleed

Een vloerkleed past in vrijwel elke ruimte, maar de meeste mensen kiezen voor een vierkant vloerkleed in de woonkamer of slaapkamer. Het zijn immers plekken waar u heerlijk vertrouwd kunt ontspannen, maar deze moet dan wel sfeervol en knus zijn. Een knusse relaxplek creëert u door veel zachte en natuurlijke materialen te gebruiken. Een mooi kleed op de vloer is de finishing touch.

 

Een vloerkleed in de woonkamer zorgt bijvoorbeeld voor een prettige akoestiek. Een ruimte zonder meubelen, vloerkleden en gordijnen klinkt hol. Zodra de meubelen erin staan is dit voor een deel opgelost, maar de kale vloer zorgt toch nog steeds voor een bepaalde klank. Met vloerkleed, al dan niet vierkant, klinkt het geluid warmer en is er minder galm. Let er wel op dat u de voorste bankpoten op het vloerkleed zet. Zo voelt u zich op de bank niet op een apart eilandje, maar heeft u meer verbinding met de rest van de ruimte.

U kunt onze vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen, dus ook voor een vloerkleed dat vierkant is, kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen op onze site.