010 - 210 33 00
€ 0,00

Wilt u een vloerkleed met leeraccenten kopen? Bekijk de collectie in onze online shop. Concurrerende prijzen en maatwerk mogelijk

Een modern vloerkleed past in een strak interieur. De trend van dit moment is een vloerkleed van leer. In onze bijzondere collectie van Bo Home treft u verschillende designs aan. Elk stukje leer heeft zijn eigen kleurschakering en een unieke uitstraling. Welke kleur het beste bij uw interieur past, is een kwestie van smaak. Bent u benieuwd of uw vloerkleed er tussen zit? Surf dan snel verder en bekijk ons aanbod. Indien gewenst kunt u direct online bestellen. Wij leveren uw vloerkleed gratis bij u aan huis.

Lederen vloerkleden ⇨

Met veel zorg en aandacht hebben wij ons assortiment samengesteld. Daarbij hebben wij gelet op kwaliteit en stijlen. Heel bewust hebben wij ervoor gekozen om een aantal topmerken op te nemen om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Een vloerkleed met prachtige leeraccenten verovert de markt, want het past in vrijwel elk interieur.

Modern vloerkleed met leeraccenten

Lederen vloerkleed

Wilt u een modern vloerkleed kopen? Een vloerkleed met moderne patronen is te koop in diverse soorten materialen. Zo zijn er vloerkleden van Bo Home met leeraccenten, die zowel stoer als modern zijn. Wilt u iets wat een ander niet heeft? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloerkleed van Brink & Campman. De fijne wollen garens geven een handgeschilderd effect en onbeperkte dessinmogelijkheden. Modern, verfrissend en puur Hollands.

Een ander bekend merk is Arte Espina. Warme kleuren en bijzondere vormen voeren de boventoon. Heeft u een kleine woonkamer? Probeer dan toch eens een middelgroot, modern vloerkleed met leer. Het klinkt misschien gek, maar een wat groter vloerkleed kan een ruimte groter doen lijken. Het vloerkleed mag best onder uw bank doorlopen, richting de achterkant van uw bankstel. Zo accentueer u het zitgedeelte in uw woonkamer en maakt u het gezelliger.

Vloerkleed kopen in felle kleur

De durfal onder ons kan een vloerkleed met leeraccenten kopen in een felle kleur. Een tip: maak het niet te bont. Een felgekleurd vloerkleed kan voor te veel afleiding zorgen in uw interieur. Om het ietwat af te vlakken, kunt u kiezen voor meubels in natureltinten of zachte pasteltinten.

U kunt onze vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen en vele materialen. Dus ook voor een vloerkleed met leer kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen op onze site.