010 - 210 33 00
€ 0,00

Een vloerkleed van 200 x 300 cm. past perfect in een woonkamer of slaapkamer. Zo niet, dan maken wij voor u een kleed op maat

Een vloerkleed 200 x 300 cm. is een vrij gangbare maat, maar het kan ook zijn dat u een groter of kleiner vloerkleed nodig heeft. Wij hebben een uiteenlopende collectie, bestaande uit vloerkleden met moderne en eigentijdse kleuren en dessins. Zo hebben wij kleden passend bij elk interieur en woonstijl en in elke maat. De vloerkleden zijn vervaardigd van stevige, duurzame materialen en gaan jarenlang mee. Wij zorgen voor een snelle levering en u profiteert van gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-. Surf naar onze webshop en laat u verrassen en inspireren.

Vloerkleden 200x300 ⇨


Vloerkleed 200 x 300

Vloerkleed woonkamer

De juiste maat vloerkleed is belangrijk om alles in proportie te houden. Een te groot vloerkleed doet uw kamer kleiner lijken en zal te veel overheersen. Een te klein tapijt daarentegen maakt een beetje een verloren indruk in een grote ruimte. Een goed uitgangspunt is dat ongeveer een derde deel van de meubels, zoals het bankstel, de fauteuil en de salontafel, op het kleed staat. Een vloerkleed van 200 x 300 cm. past in een middelgrote woonkamer, maar er zijn uitzonderingen. Als u een groter of kleiner kleed nodig heeft, dan kunt u zeker bij ons terecht. Gemakshalve noemen wij hieronder een aantal mogelijkheden.

Een vloerkleed kunt u leggen in elke ruimte en het isoleert warmte. Stilstaande lucht wordt tussen de garens van het kleed vastgehouden. Hierdoor gaat de energie niet verloren en kan de verwarming vaak een graadje lager. Slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken, hal, het zijn allemaal ruimtes waar u een vloerkleed kunt neerleggen. Heel mooi voor de woonkamer of de slaapkamer zijn hoogpolige wollen vloerkleden. Deze hebben een warme en knuffelzachte look. Een laagpolig vloerkleed is strakker en moderner.

De juiste maat kiezen

Voor de hal is een lang laagpolig vloerkleed perfect. Als u een hele lange smalle hal hebt, kunt u beter meerdere kleedjes neerleggen, omdat anders de ruimte nog langer lijkt. Als u voor een lang kleed kiest, zorg er dan voor dat er links en rechts een strook van ongeveer 15 cm tot de wand vrij blijft. Houd aan het einde van de hal net zoveel vloer vloerkleedvrij als aan het begin, zodat u een harmonisch geheel krijgt. Kortom, de juiste maat kiezen is net zo belangrijk als het kleed zelf.

U kunt onze vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen en vele maten. Een vloerkleed van 200 x 300 cm. is vrijwel altijd op voorraad. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen op onze site.