010 - 210 33 00
€ 0,00

Perzisch vloerkleed te koop tegen een lage prijs. Surf snel verder naar onze online shop

Een Perzisch vloerkleed geeft een kamer een prachtige, oosterse uitstraling. Elk van onze Perzische tapijten is uniek, want ze zijn stuk voor stuk gemaakt door ervaren vakmensen. U haalt dus echt een origineel tapijt in huis, gemaakt van 100% scheerwol. De wol die gebruikt wordt is vaak afkomstig van schapen, geiten en in sommige landen ook van kamelen. Schapenwol is het meest gebruikte materiaal, omdat dit simpelweg meer beschikbaar is. Puur natuur. Kijk in onze huiscollectie of bij één van onze merken. U kunt een persies tapijt direct online bestellen.

Perzische vloerkleden ⇨


Perzisch vloerkleed met kunstzinnige vormen

Karpet op maat

Een Perzisch vloerkleed bevat vaak patronen en zeer kunstzinnige vormen, waardoor deze vroeger en nu nog steeds zeer populair blijken te zijn. De weeftechnieken zijn zeer levendig, hoewel de essentie van tapijtproductie is gemechaniseerd. Traditionele handgeweven Perzische tapijten worden gekocht en verkocht in de hele wereld en zijn over het algemeen veel duurder dan die gemaakt zijn door een machine.

Perzische vloerkleden staan bekend als één van de oudste soorten tapijt onder de oosterse tapijten. In onze collectie vindt u onder meer Bidjar tapijten uit Iran. De oorspronkelijke Bidjar is geknoopt in de Iraanse stad Bidjar en de omliggende dorpen rond Bidjar, dat weer deel uitmaakt van de provincie Kirmanshah. Deze Perzische vloerkleden behoren tot de populairste tapijten in Europa. Hard opvallend zijn de bochten in de knopen en de omstandigheid dat het vloerkleed deels met natte wol geknoopt is; dit geeft het tapijt een ongelooflijke dichtheid en duurzaamheid.

Persies tapijt creëert serene plekken in huis

Een Perzisch vloerkleed kan de atmosfeer van een kamer positief veranderen. Wilt u bijvoorbeeld uw woonkamer in een warme, oosterse wintersfeer brengen? Een oosterse sfeer is rustiek en spiritueel, maar ook gezellig en warm. Met een persies tapijt creëert u mooie, serene plekken in huis. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, een Perzisch vloerkleed creëert een prachtige uitstraling die oude tijden laat herleven. U kunt kiezen uit meerdere kleuren en vormen, zoals rond, vierkant of achthoekig.

Rood is de populairste kleur onder Perzische tapijten. Deze kleur wordt in verschillende tinten gemaakt van lichtroze tot wijnkleurig. Een mooi voorbeeld is het Farsistan tapijt. Dit vloerkleed heeft een fraai uitgewerkt dessin, waarin rood de overheersende kleur is. Ook hier is gebruikgemaakt van 100% zuivere scheerwol. Dit zorgt ervoor dat het kleed zacht aanvoelt.

Een Perzisch tapijt wordt zonder bezorgkosten bij u thuis geleverd. Mocht het toch niet passen dan kunt u gebruikmaken van onze gratis omruilservice. U kunt dan kiezen voor een ander Perzisch vloerkleed. Het gaat ons erom dat u tevreden bent met uw aankoop.

U kunt onze Perzische vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop. In alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop persies vloerkleed kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen op onze site.