010 - 210 33 00
€ 0,00

Patchwork tapijt in diverse kleuren en maten. Naar wens speciaal op maat gemaakt. Bekijk onze mooie collectie

Wilt u uw interieur eens flink opfrissen? Een patchwork tapijt is een mooie oppepper. Het is vaak uniek, want het bestaat uit vlakken met diverse patronen. Vaak gemaakt van een combinatie van katoen chenille en pure wol. Als voorbeeld noemen we een kleed uit de collectie van Louis de Poortere, de bobo tribe. Een patchwork van tribale kelim-motieven, gemixt met hedendaagse kleuren. Door de zijdezachte katoen chenille en zuivere scheerwol koopt u hiermee een tapijt dat zeer duurzaam en slijtvast is. Uiteraard hebben wij nog veel meer patchwork kleden voor u in onze webshop. Bekijkt u maar eens de fantastische mogelijkheden. Wij bezorgen gratis aan huis.

Patchwork tapijten ⇨


Met patchwork tapijt komt uw interieur tot leven

Vintage patchwork tapijt

Patchwork tapijt is populair in onze westerse interieurs. Een kleed dat een interieur tot leven laat komen met een subtiele vintage look. De combinatie van prachtige kwaliteit met een goede afwerking vormt hierbij de basis. Een levendig en genuanceerd kleurenpalet en een verfijnd patroon is de essentie.

Een nieuw kleed uitzoeken hangt af van uw wensen en de stijl van uw interieur. Patchwork tapijt kunt u inzetten als kunstwerk of als harmonieuze aanvulling. Het zal u verbazen welk effect een patchwork kleed kan hebben. Probeer eens iets nieuws. Uw interieur verdient het om af en toe in het nieuw te worden gestoken. Kies nieuwe kussens, plaids en tapijt in een contrasterende kleur of met frisse prints. Een patchwork kleed geeft een knus effect en natuurlijk warme voeten.

Patchwork kleed als decoratie

Een patchwork kleed is de lapjeskat onder de vloerkleden. Ideaal als u wilt afwijken van standaard tapijt. Een leuke trend, maar zeker niet nieuw. Honderden jaren geleden werden er al lapjes stof gebruikt om kleding en spreien van te maken. Zodra jonge meisjes een naald vast konden houden, leerden zij lapjes in eenvoudige patronen aan elkaar te naaien. Pas later werd patchwork gebruikt voor decoratieve doeleinden.

U vindt in onze webshop veel verschillende patchwork kleden. We bieden u diverse stijlen en kleuren van diverse leveranciers en merken. De prijs en kwaliteit worden uiteraard bepaald door hoe het gemaakt wordt. Handmatig of machinaal, maar ook door het soort materiaal. Een patchwork kleed van 100% wol is duurder dan tapijt van 100% katoen. Ook wordt de prijs bepaald door hoe scherp wij voor u kunnen inkopen. Wij kunnen vrijwel altijd de laagsteprijsgarantie geven. Wilt u de garantie dat het kleed er precies uitziet zoals u wenst? Overweeg dan een patchwork kleed op maat te laten maken.

U kunt onze patchwork kleden uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen, dus ook voor goedkoop tapijt kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en in Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verder op onze site.