010 - 210 33 00
€ 0,00

Tapijten kopen?

Tapijt brengt in elke woning warmte, sfeer en gezelligheid. Met een leuk tapijt maakt u die ongezellige hoek in uw woonkamer weer aangenaam en lekker knus. Bij de Karpettenkelder bent u op de juiste plaats voor uw tapijten. De keuze in materialen, kleuren, designs en afmetingen is enorm. Er zijn altijd wel tapijten die bij uw stijl en inrichting passen. Zoekt u een tapijt in een afwijkende maat of heeft een specifieke kleurwens? Ook dan staat karpettenkelder voor u klaar, neem contact met ons op voor al uw vragen en wensen.

Tapijten voor de laagste prijs met omruilservice

Te veel betalen voor tapijten wil natuurlijk niemand, daarom bieden wij de laagste prijs garantie. Met deze garantie bent u er zeker van dat u niets te veel betaald voor een kwaliteitstapijt. De gratis omruilservice is een ander voordeel van Karpettenkelder. Het is geen probleem als het tapijt dat u besteld heeft niet mooi kleurt bij uw meubels of wanden. U kunt uw tapijt 1x gratis omruilen voor een ander tapijt zonder extra kosten.

Bekijk het complete karpetten overzicht

Tapijten bekijken en bestellen

U bekijkt online onze hele collectie tapijten. Als u liever de tapijten en karpetten in het echt wilt zien komt u naar onze winkel. U heeft uw droomtapijt online gevonden maar wilt het tapijt toch even zien? Dan kunt u het beste even bellen voordat u naar de winkel komt om te checken of dat tapijt voorradig is. Als u vragen heeft over tapijten dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen, wij helpen u graag!