010 - 210 33 00
€ 0,00

Op zoek naar een kleed voor de woonkamer? Wij hebben grote en kleine kleden tegen een lage prijs!

Een kleed voor de woonkamer koopt u niet zomaar, want een vloerkleed is sfeerbepalend. Het moet passen bij de rest van uw interieur. Heeft u een moderne inrichting? Wij bieden kleden te koop aan met een mooie strakke afwerking en eenvoudig in ontwerp. Een klassieke inrichting? Een vloerkleed met een drukker ontwerp, waarin de patronen vaak worden herhaald, zal dan uitstekend tot zijn recht komen. Wij hebben grote en kleine kleden. Staat de gewenste afmeting er niet bij? Geen probleem, dan maken wij voor u een vloerkleed op maat. U kunt via onze webshop gemakkelijk bestellen en uw kleed gratis thuis laten bezorgen.

Vloerkleden bekijken ⇨


Kleed voor uw woonkamer passend bij uw levensstijl

Kleed in woonkamer

Een vloerkleed voor uw woonkamer kopen is een heel persoonlijke keuze. De één houdt van modern en strak design, de ander van landelijk of juist klassiek. Sommige mensen houden van veel kleur, anderen willen zoveel mogelijk wit. Eén ding hebben we wel allemaal gemeen: we willen ons thuis voelen in ons eigen huis. We zoeken warmte en gezelligheid, eigenlijk ‘gewoon geluk’, dat in de simpelste zaken gevonden kan worden. Thuis moet een plek zijn waar u zich fijn en op uw gemak voelt. Een plek die past bij uw smaak en levensstijl.

Een mooi kleed kan zorgen voor een ruimtelijker gevoel in de kamer wanneer u het in de juiste vorm, afmeting en kleur bij de kamer kiest. Ondanks de verschillende woonstijlen staan bij het kopen van een vloerkleed wooncomfort, functionaliteit en gebruikersgemak voorop. De verbetering van de akoestiek bijvoorbeeld. Een vloerkleed absorbeert een deel van het geluid. Het geluid van uw televisie of uw radio. Hoe dikker het kleed, hoe meer effect het heeft. Het zorgt dus voor een prettiger wooncomfort. Hoe lekker is het om na een lange dag werken thuis te komen en heerlijk met uw blote voeten op een zacht kleed te kunnen zitten en staan?

Welk materiaal kiest u voor uw vloerkleed?

Vloerkleden worden van alle soorten materialen gemaakt. Kiest u voor een natuurlijk materiaal, dan is wol, of katoen een logische keus. Toch wordt de laatste jaren steeds vaker voor innovatieve materialen gekozen. Sisal bijvoorbeeld. Deze tropische vezels zijn slijtvast en daardoor enorm duurzaam. Vroeger werd er hoofdzakelijk touw van de stevige vezels gemaakt, maar met de huidige moderne weeftechnieken maakt men er nu ook vloerkleden van.

Ook een kleed met leeraccenten wordt steeds populairder. Het geeft uw woonkamer een stoere look. Mooi in een strak interieur. De leren kleden zijn in vele afmetingen te verkrijgen. Voor welk materiaal u ook kiest, veel van onze vloerkleden kunnen wij speciaal voor u op maat maken.

U kunt onze vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop, van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop kleed in uw woonkamer kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verder op onze site.