010 - 210 33 00
€ 0,00

Karwei karpet kopen? Ook wij bieden u een groot assortiment aan merken, maten, kleuren en materialen. U kunt direct online bestellen

Elk karpet is bij ons te koop in diverse (standaard) afmetingen en mooie kleuren. In overleg zijn er ook afwijkende maten te bestellen. Maatwerk is niet duur en in sommige woonsituaties dé oplossing. Het ideale interieur moet één geheel zijn en daarom is maatwerk soms een must. Bekijk ons online aanbod. Wij bieden u, net als bij Karwei, een groot assortiment aan vloerkleden, dit in merken, maten, kleuren en materialen. Wilt u kijken, voelen en inspiratie opdoen? Kom dan naar onze winkel in Rotterdam. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Karpetten bekijken ⇨


Modern karpet online bestellen

Karpet op maat

Een modern karpet is dat wat nieuw en innovatief is en in tegenstelling staat tot tradities. Het moderne kleurenpalet is neutraal en ingetogen. Wit wordt gecombineerd met grijs, beige, of aardse tinten om zo een rustige en stijlvolle algemene toon te creëren. Af en toe vindt u in een modern interieur ook wel een gedurfd contrast met zwarte gebieden of individuele accenten in assertieve kleuren zoals rood of roest. In onze webshop kunt u inspiratie opdoen. Heeft u een mooi, modern tapijt gevonden? Dan kunt u, net als bij Karwei, direct online bestellen.

Online winkelen is helemaal in. U kunt winkelen wanneer het u uitkomt en ons aanbod vergelijken met dat van anderen. Onze online shop is 24/7 open, dus u hoeft nooit te haasten om op tijd bij een winkel te zijn. Is het slecht weer buiten? Dan kunt u lekker thuis vanaf de bank bestellen en de pakketbezorger de regen laten trotseren. Sommigen kunnen niet meer zonder, maar online winkelen is nog niet voor iedereen vertrouwd. Mocht u onze vloerkleden met eigen ogen willen bekijken en voelen, dan bent u welkom in ons eigen filiaal.

Geen karwei is ons teveel

Voor elke kamer hebben wij wel een geschikt karpet. Kies voor een modern karpet in dezelfde kleur als uw woonaccessoires of kies juist voor iets heel anders en maak het tapijt zo de eyecatcher van de ruimte. Of het nu gaat om de woonkamer, de hal, de slaapkamer of de kinderkamer. Wij leveren warme tinten, natureltinten of felle kleuren.

Naast gewaagde kleurencombinaties zijn er ook verschillende vormen te koop, zoals rond, vierkant, rechthoekig of ovaal. Een felgekleurd karpet staat ook goed op een houten vloer, omdat daarbij het contrast goed zichtbaar is. Kunt u geen tapijt vinden dat precies aan uw wensen voldoet? Laat ons dan een karpet voor u op maat maken, want geen karwei is ons teveel. Op deze wijze haalt u een uniek exemplaar in huis.

U kunt onze vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop, van hoogpolig tot laagpolig en in alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop karpet kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. Wij bieden u meerdere winkelmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en in Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verder op onze site.