010 - 210 33 00
€ 0,00

Karpet kopen? Bekijk en bestel uw karpet online en laat uw nieuwe aankoop gratis thuisbezorgen.

Een karpet kopen geeft een boost aan uw interieur. De tijd dat een karpet alleen maar functioneel was, ligt al ver achter ons. Tegenwoordig is een karpet een onderdeel van onze interieurinrichting. Een accessoire dat te koop is in vele vormen, materialen en kleuren. Ze komen in alle mogelijke interieurs tot hun recht, zowel in een modern als klassiek interieur. Welk karpet past bij u? Om de keus te vereenvoudigen hebben wij een makkelijke navigatiestructuur gecreëerd. Geef uw wensen aan en het karpet dat u zoekt, komt in beeld. Staat uw afmeting er niet bij? Wij leveren ook een karpet op maat. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden.

Bekijk onze karpetten ⇨


Karpet op maat kopen

Karpet op maat

De vraag naar een karpet op maat komt steeds vaker voor. Dit komt omdat veel mensen een karpet willen kopen dat precies een aantal centimeters onder de salon- of eettafel uitsteekt. U bepaalt de maat, de vorm, het materiaal en de kleur. De kwaliteit van alle materialen die wij gebruiken is uitstekend. Duurzaam en slijtvast. Voor elke ruimte en elke stijl bieden wij een oplossing. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Het maakt niet uit of u nu een klassieke of een moderne inrichting heeft, het een grote of kleine ruimte betreft en of u een groot of beperkt budget heeft.

Een op maat gemaakt karpet vormt de finale invulling van uw interieur. Het sluit perfect aan bij de rest, zodat u er jarenlang plezier aan kunt beleven. Hoe u een karpet neerlegt is een kwestie van smaak. Een karpet dat alle meubelstukken met elkaar verbindt zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling. De mooiste combinatie is als de salontafel of een groepje tafels exact in het midden van het vloerkleed staan. Hierdoor ontstaat er een symmetrisch geheel, wat rust brengt in uw interieur.

Welke kleur karpet kiest u?

De afmeting van een karpet kunnen wij voor u regelen, maar de kleur moet u zelf kiezen. We kunnen u wel enkele tips geven. Heeft u een donkere vloer? Zorg dan voor een mooie contrastkleur. Wanneer u namelijk kiest voor eenzelfde soort kleur, dan valt het vloerkleed volledig weg. Als u kiest voor een lichte kleur karpet, dan zal dit tevens een mooi ruimtelijk effect geven. Wanneer u bijvoorbeeld een bankstel heeft waar stoffen in zijn verwerkt met veel dessins, dan is het verstandig om voor een karpet in een effen kleur te kiezen. Bij een effen bankstel kunt u rustig voor een wat drukker karpet kiezen.

U kunt onze karpetten uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig en alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop karpet kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze karpetten niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verderop in onze site.