010 - 210 33 00
€ 0,00

Een hoogpolig vloerkleed online bestellen tegen de beste prijsgarantie? Kijk direct in onze webshop

Een vloerkleed kopen is heel persoonlijk. Om een goede keuze te maken, bieden wij u een breed assortiment. Van klassiek tot modern en van hoogpolig tot laagpolig. U kunt een karpet online bestellen in onze webshop of een bezoek brengen aan onze winkel in Rotterdam. Bent u op zoek naar een goedkoop vloerkleed? Vergeet dan vooral niet om te kijken bij onze aanbiedingen. Niet voor niets bieden wij u de beste prijsgarantie. Surft u maar eens verder.

Hoogpolige vloerkleden ⇨


Goedkoop hoogpolig vloerkleed

Hoogpolig vloerkleed woonkamer

Een vloerkleed online bestellen betekent gemak. Sommige mensen kunnen heel makkelijk online een keuze maken. Voor diegene die een karpet eerst wil bekijken en voelen is een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Rotterdam een prima optie. Wat u ook zoekt, wij kunnen het bieden. Wilt u een hoogpolig karpet van een bekend merk ,zoals Esprit, Hamat of Mirage? Wij hebben het in huis. Bent u op zoek naar een goedkoop vloerkleed voor in de kinderkamer? Elke keer weer hebben wij een andere, leuke aanbieding.

Zoals met vele andere zaken in huis is het kopen van een vloerkleed een kwestie van persoonlijke smaak. In maten, kleuren, vormen, merken én designs voeren wij de boventoon. Zo zijn er ronde kleden, alsmede vierkante en achthoekige vloerkleden verkrijgbaar. Daarnaast vindt u in onze collectie vloerkleden van designers die andere soorten geometrische vormen hebben gebruikt. Met een design en hoogpolig vloerkleed valt u op en heeft u nét wat anders dan anderen.

Hoogpolige wollen vloerkleden

Sommige mensen willen graag natuurlijke materialen in hun huis voor een mooie en rustige sfeer. Heeft u er al eens gedacht om een hoogpolig vloerkleed van wol te kopen? Het is sterk, slijtvast, behaaglijk en vochtabsorberend. Wol is uitermate goed geschikt om op maat te maken.

Zodra u weet welk materiaal u wilt hebben, kunt u kijken naar de afmeting. Heeft u een bank met een kleine salontafel? Dan kunt u een vloerkleed niet alleen onder de salontafel leggen, maar ook gedeeltelijk laten verdwijnen onder de bank. Zo maakt u van twee losse meubels één mooi geheel. Wanneer u een kleed onder de meubels legt, dan lijkt de ruimte groter. Ideaal als u een kleine woonkamer heeft.

Mooie kleuren en vele vormen

Als laatste kunt u de kleur en vorm kiezen. Een mooie natureltint of wit? Wij hebben hoogpolige vloerkleden te koop in vrijwel elke vorm en in mooie kleuren, passend bij uw interieur. Heeft u een klassiek interieur met marmer in huis, dan kunt u kiezen voor een mooi rond hoogpolig vloerkleed van wol, maar een contrast kan ook heel spannend zijn. Wij hebben voor elk wat wils.

U kunt onze vloerkleden uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop vloerkleed kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verderop in onze site.