010 - 210 33 00
€ 0,00

Hoogpolig tapijt van de beste kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Vierkant, rond, achthoek, rechthoek of ovaal. Bekijk ons aanbod.

Hoogpolig tapijt brengt sfeer in uw huis. Wij verkopen bekende merken, zoals Lano, Interfloor en Hamat, maar ook hebben wij een eigen huiscollectie. Super voordelig en in vele kleuren, vormen en designs. Bent u op zoek naar hoogpolig tapijt met een oosters tintje of een effen wollen vloertapijt om extra sfeer in uw huis te halen? Kijk dan eens bij onze huiscollectie of kies voor een van de bekende merken. Wij bezorgen gratis bij u aan huis.

Hoogpolig tapijt ⇨


Hoogpolig tapijt in vele vormen

Hoogpolig vloerkleed woonkamer

Tapijt is er in vele soorten, materialen en vormen. U kunt kiezen voor vierkant, rechthoekig of rond, maar er zijn ook tapijten in afwijkende vormen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals wol en/of menggarens. Menggarens, zoals een mix van wol en nylon, zijn zowel duurzaam als heerlijk zacht. Om sterkte en duurzaamheid toe te voegen en het verlies van garen te verminderen, wordt wol vaak gecombineerd met een synthetisch garen. Wilt u een echt hoogpolig tapijt, dan kiest u alleen voor wol.

De kleur van het tapijt is belangrijk voor de rest van het geheel. Kiest u voor een opvallende kleur of liever een natureltint? Er zijn ook tapijten te koop met opvallende kleuren, zoals rood, geel of blauw. Een natureltint is gemakkelijker te combineren, maar met een hoogpolig tapijt in een felle kleur kunt u wel snel uw kamer tot leven brengen. Zorg vooral dat het goed past bij de andere kleuren in uw kamer.

Kleuren combineren is voor veel mensen lastig. Het combineren van kleuren wordt ook wel "kleurenharmonie" genoemd en wordt bereikt wanneer de kleuren samen een mooi resultaat geven. Rood, geel en blauw passen altijd bij elkaar. Het zijn felle kleuren en ze raken nooit uit de mode. Kiest u voor een neutrale kleur, zoals een grijstint of bruintint? Deze kleuren passen bijna bij alles.

Tapijt in de aanbieding

Het hele jaar door treft u aanbiedingen aan in onze online shop. Soms met wel met 50% korting! U kunt uw gekozen tapijt komen afhalen in onze winkel in Rotterdam, maar wij kunnen deze ook bij u thuisbezorgen. Dit is gratis, mits uw bestelling meer dan € 50,- Euro bedraagt. De meeste tapijten zijn direct leverbaar, zodat u er al snel van kunt genieten. Aanbiedingen zijn uitgesloten van onze gratis omruilservice.

U kunt onze tapijten uitgebreid bekijken in onze webshop van hoogpolig tot laagpolig en in alle prijsklassen, dus ook voor een goedkoop hoogpolig tapijt kunt u bij ons slagen. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verderop in onze site.