010 - 210 33 00
€ 0,00

Een nieuw grijs of roze vloerkleed zorgt voor een metamorfose. Te koop in vele vormen, van rond tot ovaal. Ook maatwerk is mogelijk.

In uw woon- of slaapkamer kunt u een speelse, warme sfeer creëren met een grijs of roze rond vloerkleed op de vloer. Hoogpolig of laagpolig. U kunt kiezen uit meerdere kleine ronde vloerkleden of een groot rond vloerkleed. Natuurlijk hebben wij ook vloerkleden in andere vormen te koop. Denk aan ovaal, achthoek, rechthoek of vierkant. Voor welke vorm u kiest is een kwestie van smaak, maar ook uw meubels spelen een rol. Heeft u bijvoorbeeld een ronde salon- of eettafel, dan is een rond vloerkleed passend om de symmetrie te behouden. In onze webshop vindt u honderden verschillende vloerkleden die u direct kunt bestellen om uw kamer een metamorfose te geven.

Grijze ronde vloerkleden ⇨


Rond vloerkleed kopen

vloerkleed-grijs-rond

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat wij een vloerkleed net zo groot of klein kunnen maken als u wenst. Rond, vierkant of ovaal. Een kleed komt op iedere vloer tot zijn recht; of u nu een houten of plavuizen vloer heeft, dat maakt niet uit. Door de vorm, kleur en materiaal komt er een warme sfeer. Bent u op zoek naar een roze of grijs rond laagpolig vloerkleed? U vindt ze in onze online shop.

Een laagpolig vloerkleed heeft als voordeel dat het minder snel slijt en makkelijk schoongemaakt kan worden. Daarnaast ziet het er strak uit en biedt het toch die gezellige sfeer in huis. Wilt u een rustige inrichting en heeft u geen zin om vaak van stijl te veranderen? Ga dan voor een minder uitgesproken rond vloerkleed. Kies bijvoorbeeld voor een laagpolig kleedje in een effen kleur. Mooie tijdloze kleuren zijn grijs, roze, bruin en crème wit. Daarnaast zorgt een vloerkleed voor meer warmte op een koude ondergrond, waardoor u minder last hebt van koude voeten. Hoogpolige vloerkleden onderstrepen dit warme gevoel extra door hun wollige karakter.

Grijs of roze vloerkleed

Kleur kan veel betekenen voor uw interieur. Denk aan grijs, roze of een andere kleur. Behalve dat kleur zorgt voor een bepaalde uitstraling en sfeer in uw huis, heeft kleur nog meer uitwerking op het interieur. Vaak worden deze invloeden van kleur echter onderschat. Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk dat u nadenkt over welke uitstraling u uw interieur wilt geven.

Wilt u ontspannen in een bepaalde ruimte, bijvoorbeeld uw slaapkamer? Dan kunnen zachte kleuren, zoals grijs en roze, beter van pas komen dan felle en harde kleuren. Wilt u meer warmte geven aan de woonkamer, dan kan de kleur rood of geel uitkomst brengen. Wij hebben vloerkleden te koop in vrijwel elke denkbare kleur. Welke kleur past bij u? Niet alleen de kleur is belangrijk, maar ook het patroon speelt een rol. Sommige patronen zijn verrassend, maar wij hebben ook traditionele patronen. Als laatste kunt u kiezen voor het materiaal. Sisal, kokos, zeegras, maar ook wol en leer zijn fijne materialen.

U kunt een rond vloerkleed uitgebreid bekijken in onze webshop. Van hoogpolig tot laagpolig. In alle prijsklassen en elke kleur. Grijs, roze of in uw lievelingskleur. Wilt u één van onze vloerkleden niet alleen online bekijken, maar ook voelen? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. U kunt ook een kijkje nemen in de showrooms van onze leveranciers in onder meer Hoogeveen, Naarden en Genk. Vraag dan per e-mail een introductiekaart aan. Meer hierover kunt u lezen verderop in onze site.