Vloerkleden met bloemen

15 maart 2018 Blog Sfeer
Hou je van een gezellig woonkamer? Dan is een vloerkleed met bloemen echt iets voor jou! Brink & Campman heeft een ruime collectie van fleurige kleden. Als je van iets rustigere bloemen houdt, heb je de Estella Ballad. Een prachtig vloerkleed met rustige kleuren en patronen. Het is ecologisch geproduceerd met de mooiste natuurlijke materialen. Het poolsoort is 100% zuiver scheerwol. Verkrijgbaar in de maten 140 x 200 tot 200 x 280 cm en in maatwerk.

estella_ballad_88000_SFEER


Fleurige synthetisch vloerkleden

Ben je op zoek naar een synthetisch vloerkleed? In de Esprit collectie vind je het model Bloom. Dit prachtige vloerkleed is bedekt met grote ivory, blauw en roze bloemen. Door de pasteltinten past dit kleed in zowel een natuurlijkere omgeving als een modern interieur. Ook is het fleurige bloemenkleed in veel maten verkrijgbaar oplopend van 70 x 140 cm tot 200 x 290 cm en vier tussenliggende formaten.

  esprit bloom                   

Hou je van bloemen, maar wil je het nog iets rustiger? Dan kom je uit bij de Bloom collectie van Arte Espina. Hier vind je een aantal mooie vloerkleden met klassiekere bloemen met als onderkleur taupe. Zo heb je toch de gezelligheid van een bloemenvloerkleed, zonder dat deze overheerst in je woonkamer.

arte
 

Past een vloerkleed met bloemprint in mijn interieur?

Als je voor een vloerkleed met bloemprint kiest, de kleuren uit dit kleed terug te laten komen in je interieur. Zo creëer je een geheel zonder dat het extreem druk wordt. Je kunt bijvoorbeeld kussens laten maken met een vergelijkbare print of kaarsen op tafel in die kleuren terug laten komen.

Durf je echt anders te zijn? Hang dan een vloerkleed met bloemen aan je muur! Een mooie eyecatcher en echt trendy! Het beste combineren bloemenkleden met een houten of witte vloer.